Tiilikaton suoja­käsittely

Tiilikaton pesu ja suoja­käsittely

Suojakäsit­telyllä teho­kasta suojaa tiili­katollesi

Hoidamme niin tiilikaton pesun ja pohja­käsittelyn kuin suojakäsittelynkin.

Vanha tiilikatto ei vaadi aina uusimista. Katto voidaan huoltaa kuntoon oikein tehdyllä suojakäsit­telyllä, jolla saadaan kestävä pinta kosteutta, likaa ja kasvustoja vastaan. Me olemme osaava kumppani toteuttamaan tiili­katollesi asianmukaiset suojakäsittelyt.

 

Ota yhteyttä »

Suoja­käsittelyllä hengittävä ja hylkivä kattopinta

Tiilikaton sammaloituminen ja altistuminen ulkoisille rasituksille tekee vuosien mittaan katto­materiaalista huokoisen. Huokoiseen kattomate­riaaliin imeytyy helposti vettä, joka jäätyessään aiheuttaa halkeamia ja lisäongelmia katon rakenteissa.

Suojakäsit­telyllä saadaan ehkäistyä pinnan rapautuminen kyllästys­aineella, joka tunkeutuu syvälle huokoiseen katto­materiaaliin muodostaen kestävän suojan sammalta ja muita kasvustoja sekä vettä vastaan, säilyttäen kuitenkin katon hengittävyyden.

Ennen käsittelyä suoritamme katon huolellisen pesun. Pesun jälkeen levitämme sammaleen ja juuri­kasvuston estävän aineen. Katon ollessa kuiva, ruiskutamme sille värittömän pintakäsit­telyaineen. Näin saadaan suojaava pinta, joka sietää kesän kuumuutta, syksyn sateita ja talvipakkasia.

Suojakäsittelyn yhteydessä voimme hoitaa myös rännien puhdistukset.

Ajankohtaista

Tarjouslaskenta vuodelle 2023 sekä 2024 on käynnissä, pyydä tarjous:

Ota yhteyttä »

Kotitalousvähennys – säästä maalaustöissä!

Hyödynnä kotitalousvähennystä tilatessasi meiltä maalauspalvelut. Saat 40% vähennyksen työn osuudesta suoraan verotuksessasi, mikä tarkoittaa, että osa kustannuksista palautuu sinulle veronpalautuksena. Kaikki kotitaloudet voivat hyödyntää vähennystä omassa tai vakituisessa asunnossaan tehtyihin maalaustöihin. Muista, että vähennys koskee vain työn osuutta. Avustamme mielellämme vähennyksen hakemisessa. Lisätietoja ja lomakkeet löydät Verohallinnon sivuilta. Tarkista ehdot ja varmista, että hyödynnät tämän mahdollisuuden säästää maalaustöissäsi!

Pyydä nyt tarjous »

Annamme kaikille töillemme laatutakuun

Suoritamme työn ammattitaidolla ja -ylpeydellä, käyttäen ainoastaan parhaita välineitä ja materiaaleja.

Ota yhteyttä »

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita