Katon maalaus

Katon maalausta / pinnoitusta siis­tillä loppu­tuloksella

Pelti-, tiili-, mineriittikaton maalaus- ja pinnoitus­työt

Katon maalaus antaa katolle paitsi kohentuneen ulkoasun, myös suojaa kattoa vaihtelevilta sääolo­suhteilta, ilman­saasteilta ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Kun maalaustyöt hoidetaan huolellisesti, katon käyttöikä pitenee.

Me toteutamme kattosi maalauksen osaavin ottein – oli kyse sitten pelti-, tiili-, mineriitti- tai huopakatosta.

Ota yhteyttä »

Katon maalaus pohja­töistä pinta­maalaukseen

Maalaustöissä teemme katollesi aina huolellisen esikäsittelyn. Puhdistamme pinnan roskista, epäpuhtauksista ja mahdol­lisesta ruosteesta. Teemme huolellisen pesun, pohja­maalauksen ja pintamaalauksen oikeilla työväli­neillä ja tekniikalla peittävän ja kestävän loppu­tuloksen takaamiseksi.

Eri kattotyypit vaativat erilaiset maalit ja työskentely­tavat. Me tiedämme, millaiset materiaalit sopivat millekin pinnalle. Ammatti­maalauksella kattosi saa sekä suojan että kauniin ulkoasun, mikä kohentaa koko rakennuksesi ilmettä!

Ajankohtaista

Tarjouslaskenta vuodelle 2023 sekä 2024 on käynnissä, pyydä tarjous:

Ota yhteyttä »

Kotitalousvähennys – säästä maalaustöissä!

Hyödynnä kotitalousvähennystä tilatessasi meiltä maalauspalvelut. Saat 40% vähennyksen työn osuudesta suoraan verotuksessasi, mikä tarkoittaa, että osa kustannuksista palautuu sinulle veronpalautuksena. Kaikki kotitaloudet voivat hyödyntää vähennystä omassa tai vakituisessa asunnossaan tehtyihin maalaustöihin. Muista, että vähennys koskee vain työn osuutta. Avustamme mielellämme vähennyksen hakemisessa. Lisätietoja ja lomakkeet löydät Verohallinnon sivuilta. Tarkista ehdot ja varmista, että hyödynnät tämän mahdollisuuden säästää maalaustöissäsi!

Pyydä nyt tarjous »

Annamme kaikille töillemme laatutakuun

Suoritamme työn ammattitaidolla ja -ylpeydellä, käyttäen ainoastaan parhaita välineitä ja materiaaleja.

Ota yhteyttä »

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita