Kattohuollot

Kattohuollolla suojaa koko rakennukselle

Huolto­työt kaikille katto­materiaa­leille

Katto suojaa rakennusta luonnonvoimilta ja estää kosteuden pääsyn talon rakenteisiin. Katon toimivuuden kannalta on tärkeää pitää siitä hyvää huolta.  

Maalaukset, pinnoitukset ja pesut on hyvä suorittaa ennen kuin katon puutteellisesta huollosta aiheutuu ylimääräisiä vaurioita, kuten pakkasrapautumia. Teemme kattohuollot taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille.

Suoritamme:

  • vesikattojen korjaustyöt
  • peltikattojen pesut ja maalaukset
  • tiilikattojen pesut, suojakäsittelyt ja maalaukset
  • mineriitti- ja huopakatteiden pesut ja pinnoitukset
  • sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden korjaukset, puhdistukset ja asennukset

 

Ota yhteyttä »

Kattohuollot

Tarvittavat huoltotoimenpiteet riippuvat katon materiaalista ja kunnosta. Oli kyseessä sitten pelti-, mineriitti-, tiili- tai huopakatto, tarjoamme ensiluokkaista palvelua kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Otamme huomioon eri kattomateriaalien ominaiset huoltotarpeet ja huollamme vesikatteiden lisäksi sadevesijärjestelmät. Tarjoamme myös katon turvallisuuteen ja kuntoon vaikuttavan valikoiman kattoturvatuotteita asennuksineen sekä korjauksineen.

Kattopesut

Tiilikaton pesu on hyvä suorittaa, kun katossa alkaa olla selvää likaa tai sammalkasvustoa. Lika ja erilaiset kasvustot murentavat katon pintarakennetta, jolloin ne voivat aikaa myöten tehdä tiilikattoon jopa reikiä. Myös tiilikaton ulkoasu kohenee huomattavasti jo pelkällä pesulla.

Katto on pestävä myös aina ennen maalausta. Ennen pesua tarkistamme, että katon alusrakenteet ovat kunnossa. Tilaa meiltä tiilikattojen ammattitaitoiset pesut!

Ota yhteyttä »

Katon maalaus

Suoritamme katon maalaukset aina huolell­isella esikäsittelyllä. Pinta puhdistetaan roskista, epäpuhtauksista ja mahdolli­sesta ruosteesta. Huolellisen pesun jälkeen teemme pohjamaalauksen ja sen jälkeen pinta­maalauksen. Parhaat välineet ja tekniikat takaavat peittävän ja kestävän lopputuloksen. 

Eri kattotyypit vaativat erilaiset maalit ja työsken­telytavat. Me tiedämme, millaiset materiaalit sopivat millekin pinnalle. Katon laadukas suoja sekä kaunis ulkoasu kohentava koko rakennuksen ilmettä!

Ota yhteyttä »

Katto­turva­tuotteet

Kattoturvatuotteet varmistavat katolla liikkumisen turvallisuuden. Meiltä saat kattosillat, lumiesteet, tikkaat, rännit, piipun pellitykset ja hatut sekä muut tarvitsemasi tuotteet – aina asennusta myöten. 

Kattoturva­tuottemme ovat korkea­laatuisia CE-merkittyjä tuotteita, jotka tukevat katon turval­lisuutta esimerkiksi puhdistus- ja huoltotoimenpiteiden yhteydessä. Lumiesteet estävät lumen sekä jään putoamisen katolta. Tikkaat ja hoitosillat toimivat poistumistienä tulipalon sattuessa, sekä helpottavat liikkumista katolla.

Muista kysyä kattotöiden tai remontin yhteydessä katto­turva­tuotteistamme!

Ota yhteyttä ›

Ajankohtaista

Tarjouslaskenta vuodelle 2023 sekä 2024 on käynnissä, pyydä tarjous:

Ota yhteyttä »

Annamme kaikille töillemme laatutakuun

Suoritamme työn ammattitaidolla ja -ylpeydellä, käyttäen ainoastaan parhaita välineitä ja materiaaleja.

Ota yhteyttä »

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita