Remontit

Suoritamme laajatkin julki­sivutyöt ammatti­taidolla ja aikataulun mukaisesti

Julkisivu kerralla kuntoon

Oikein suoritettu julkisivutyö on kaunis ja kestää vuosien sekä luonnon­voimien sille asettamat haasteet. Kokemuksemme tuoman ammatti­taidon lisäksi seuraamme jatkuvasti rakennusalan kehitystä ja osaamme valita juuri oikeat ratkaisut kaikkiin työ­kohteisiin.

Meillä on runsaasti kokemusta isojenkin kohteiden julkisivutöistä. Teemme kerros­talojen hiekka­puhallukset, rappaukset ja maalaukset. Meille on tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen työmme jälkeen.

Annamme kaikille töillemme laatutakuun.

Ota yhteyttä »

Lauta­verhoillut julki­sivut ja hirren­vaihtotyöt

Toteutamme oma­kotitalojen laudoitukset ja kaikkien lauta­verhoiltujen kiinteistöjen julkisivuremontit lisäeristystöineen. Asennamme omako­titalojen lisävilloituksen ja tuulensuojalevyt.

Suoritamme hirren­vaihtotyöt omakotitaloihin, kartanoihin ja muihin hirsitaloihin. Poistamme kärsineet hirret ja vaihdamme ne uusiin laadukkaisiin, kestäviin hirsiin. Jos epäilet hirsitalosi kärsivän kosteusvaurioista tai havaitset rakenteiden lahoamista, ota meihin epäröimättä yhteyttä!

Ota yhteyttä »

Suoritamme sisäremontit ja muut remonttityöt

Toteutamme kaikki sisäremontit sisustusremontista kylpyhuone- ja saunaremonttiin. Suoritamme myös ulkoremontteja. Pitkän kokemuksemme ansiosta hoidamme haastavatkin remontit laadukkaasti ja sovittujen aikataulujen puitteissa.

Autamme remontin suunnittelussa ja materiaalien valinnassa vuosien kokemuksella. Meille on tärkeää toimia yhteistyössä asiakkaan kanssa niin, että remontin lopputulos vastaa asiakkaan toivomuksia. Oli kyse sitten vedeneristystyöstä, maalauksesta tai tapetoinnista, takaamme laadukkaan lopputuloksen.

Sisustusremontit lattiasta kattoon

Sisustusremontti on näppärä tapa muuttaa koko kodin ilmettä. Remontissa voidaan uusia kaikki kodin pinnat: monipuolisen osaamisemme ansiosta kotisi saa käsissämme vaikkapa uuden parketin, modernit tapetit ja kauniit maalipinnat.

Remontti toteutetaan aina sinun toiveistasi lähtien, millaisia asumisratkaisuja sitten tarvitsetkaan. Ennen remonttia teemme aina huolelliset pohjatyöt: puhdistamme pinnat, teemme tasoitetyöt, maalaamme – ja asennamme sen jälkeen uutta, kestävällä lopputuloksella.

Ota yhteyttä »

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Tilaa kylpyhuone- tai saunaremontti meiltä, kun kalusteet ovat kärsineet, epäilet vesivahinkoa, tai pintamateriaalit kaipaavat uusimista. Teetä remontti myös, kun haluat muuten vain uudistusta kodin kosteisiin tiloihin. Lopputuloksena on toimiva, kaunis ja käytännöllinen kokonaisuus.

Remontissa hoidamme vanhan purkutyöt ja teemme huolelliset vedeneristykset. Valitse mieleisesi laatat, kylpyhuonekalusteet, hanat ja altaat monipuolisista tuotevalikoimista, jotka saat halutessasi kauttamme. Me hoidamme asennuksen.

Ulkoremontit ja omakoti­talojen lisäeristystyöt

Kun tarvitset ulko­remonttia tai lisäeristys­töitä, hoidamme työt ammattitaidolla. Meillä on erityis­osaamista omakotitalojen lisä­eristyksissä. Lisäeristys alentaa asuin­kustannuksia ja nostaa talon arvoa parantamalla sen energia­tehokkuutta. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin niin voimme katsoa, miten juuri sinun talosi eristyksiä voidaan parantaa.

Ota yhteyttä »

Ajankohtaista

Tarjouslaskenta vuodelle 2023 sekä 2024 on käynnissä, pyydä tarjous:

 

Ota yhteyttä »